Svet

Subota, 07.03.2020.

09:00

Manje ajfona: Epl pozvao zaposlene da rade od kuće

Kompanija Epl pozvala je zaposlene u svom sedištu u Silicijumskoj dolini da "iz predostrožnosti" rade od kuće kako bi se izbeglo širenje korona virusa.

Izvor: Tanjug

Manje ajfona: Epl pozvao zaposlene da rade od kuće
Foto: Epa/JUSTIN LANE

Zvaničnici okruga Santa Klara, gde se nalazi kampus Epl park sa 12.000 zaposlenih, ranije su pozvali velike kompanije da razmotre mogućnost da zaposleni rade od kuće ili na druge načine kojima bi se ograničio blizak kontakt.

U ovom okrugu do juče je potvrđeno 20 slučajeva zaraženih koronavirusom, rekli su zvaničnici.

Epl je takođe zatražio od zaposlenih u Sijetlu da rade od kuće. A prodavnice u Santa Klari ostaju otvorene, prenosi Rojters.

Kompanija je u februaru saopštila da zbog širenja virusa u Kini neće ostvariti predviđeni profit za prvi kvartal, kao i da će biti smanjena proizvodnja Ajfona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: