Aktuelno 5

19.05.2024.

9:35

Voditelj uhapšen zbog sumnje za silovanje deteta

Engleski sportski voditelj uhapšen je zbog sumnje da silovao dete, koje je u vreme navodnog zločina imalo manje od 10 godina, navodi britanski "San on sandej".

Izvor: Tanjug

Voditelj uhapšen zbog sumnje za silovanje deteta
Bricolage/Shutterstock

Podeli:

Policija je ranije ove nedelje izvršila raciju u kući oženjenog televizijskog voditelja u 4 sata ujutro, zaplenjen mu je kompjuter i dokumentacija je odneta na pregled.

Detektivi su ispitali optuženog i zadržali ga u pritvoru oko 18 sati pre nego što je pušten uz kauciju, dok se čeka nastavak istrage u čekanju na dalje istrage.

"San on sandej" piše da je ta optužba za zločin koji se navodno dogodio godinama ranije, a muškarac je dete silovao više puta tokom određenog vremenskog perioda. U vreme navodnog krivičnog dela, poznati osumnjičeni, čije ime iz pravnih razloga nije moguće obelodaniti, radio je u televizijskoj industriji.

Njegovi šefovi su obavešteni o policijskoj istrazi i hapšenju, ali se smatra da kolege optuženog nisu bile upućene. Podnosilac žalbe je nedavno izneo navod i prijavljen je policiji, a sa njim su razgovarali specijalisti za istragu o zlostavljanju dece, nakon čega je pokrenuta istraga.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: