Muzika 7

17.05.2024.

21:45

Rod Stjuart napravio pravi spektakl u Beogradskoj areni: Dočekan ovacijama FOTO/VIDEO

Rod Stjuart večeras održava koncert u Beogradu u okviru svoje oproštajne turneje.

Izvor: B92.net

Rod Stjuart napravio pravi spektakl u Beogradskoj areni: Dočekan ovacijama FOTO/VIDEO
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Podeli:

On je otpočeo svoj spektakularni koncert pred punom Beogradskom arenom, čime je otvorio turneju koja nosi naziv "Poslednji put".

Pevač je najpre publici poželeo dobro veče a onda i zapevao svoj veliki hit "I'd Ratter Go Blind", što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Pre nastupa, Rod je za domaće medije rekao:

TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

"Nastup će trajati oko dva sata. Reč je o velikoj produkciji, sa mnom će biti 12 ljudi u bendu, šest muškaraca i šest žena. Apsolutno su divni, sviraju različite instrumente od bandža do mandolina i divno plešu. Pripremili smo živahni šou, sve će biti veoma šareno, seksi i zabavno. Čućete svaku pesmu koju želite. Šta kažete na to",  rekao je Stjuart kroz smeh za Kurir.

TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Inače ovo je prvi put da Rod Stjuart nastupa u srpskoj prestonici. 

Izvor: Tanjug

U Beogradu je počeo evropsku turneju na kojoj će obići i Ljubljanu, Bratislavu, Oslo, Štokholm, Berlin, Budimpeštu, Pariz i druge gradove, zaključno sa Lukom početkom jula.

TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Inače, on je danas popodne uživao na Zelenom vencu u Beogradu gde je i uslikan. 

Fotografije velike muzičke zvezde objavljene su na zvaničnoj Instagram stranici prodavnice u centru Beograda ispred koje je sedeo.

Oni su u opisu napisali da je muzičar bio oduševljen.

"Danas smo imali svetsku mega zvezdu u radnji, Roda Stjuarta, u čijem društvu smo uživali, a i dobili komentar 'Great store, a lot of stuff I didn’t know I needed'."

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: