IT akademija | PR

Šta ako vaš mali maturant nije upisao školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će oslabiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?

it akademija | pr nedelja 11.07. 09:00

Visoka i srednja škola za IT slave Dan škole uz velike popuste za upis

Dve vodeće obrazovne ustanove za informacione tehnologije u regionu, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, proslavljaju Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 395 evra popusta za upis na određene studijske programe ITS-a, kao i upis u ITHS sa popustom do 1.050 evra.

it akademija | pr petak 28.05. 11:00

Šta posle probnog testa? Utvrdite znanje onlajn i to besplatno

Mali maturanti danas i sutra imaju generalnu probu pred finalno polaganje male mature, koje je zakazano za jun. Probni završni test održava se u njihovim matičnim školama, a po svojoj formi je identičan završnom testu – prvog dana rešavaju testove iz matematike, a narednog iz srpskog jezika i kombinovani test. Ali ovo nije jedini način da osmaci provere svoje znanje pred prijemni!

Oni mogu brzo i efikasno da se pripreme za malu maturu i na internetu – preko platforme za pripremu i simulaciju završnog ispita – Mala-matura.com! I, što je najvažnije, priprema je potpuno besplatna.

it akademija | pr petak 9.04. 09:00
strana 1 od 34 idi na stranu