Aktuelno 0

17.05.2024.

17:25

Procurele prve slike nove Valve igre, Deadlock

Na jednoj od slika možemo da vidimo prvog heroja iz igre.

Autor: B92

B92
Procurele prve slike nove Valve igre, Deadlock
twitter.com/gabefollower

Podeli:

Samo nekoliko sati nakon što je otkrio nove detalje o tajnom Valve projektu, Deadlock, insajder Gabe Follower je na socijalnim mrežama objavio nekoliko fotografija iz igre.

Ranije poznat kao Citadel i Neon Prime, Deadlock će navodno biti hero shooter iz trećeg lica. Igraće se 6v6 na ogromnoj mapi sa četiri lejna, što znači da će sadržati mehanike MOBA igara. Heroji će moći da koriste iteme, magije i tower defence mehanike.

Kao što je Gabe Follower ranije izvestio, Deadlock deluje kao mešavina Overwatcha, Dote 2 i Valoranta. Na prvoj slici možemo da vidimo statistiku za ”last hitove”, što je karakteristično za igre MOBA žanra. Druga slika prikazuje heroja po imenu Gray Talon, strelca koji nas najviše podseća na Sovu iz Valoranta ili Hanza iz Overwatcha.

Na poslednje dve slike su prikazani elementi i mehanike koje je Gabe Follower ranije pominjao – masivna mapa sa čak četiri lejna, kao i travel sistem nalik na viseću železnicu koji igračima omogućava da brže stignu od tačke A do tačke B.

Ove slike su iz pre-alpha faze razvoja, što znači da igra nije ni blizu gotova. Štaviše, Valve nije dao nikakvu izjavu, tako da nije garantovano da će Deadlock uopšte izaći.

Reakcije zajednice su do sada bile uglavnom negativne. Igrači su se najviše požalili na ”generičan dizajn”, kao i na činjenicu da Valve radi na novoj igri umesto da se fokusira na CS2 i njegove probleme. Kako se vama čini Deadlock?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: