LoL 0

16.05.2024.

19:15

Da li je ovo novi League of Legends šampion?

168. LoL šampiona očekujemo ovog leta.

Autor: B92

B92
Da li je ovo novi League of Legends šampion?
twitter.com/JumaraloHexCore

Podeli:

League of Legends insajder Big Bad Bear je putem YouTube klipa podelio nove detalje o predstojećem šampionu. U kodu je pronašao emote po imenu Spirit of the Hearth, koji prokazuje karaktera koji se do sada nije pojavio u igri. Možete je videti na glavnoj slici ovog teksta i zove se Aurora.

Još jedan ozbiljan dokaz da se radi o novom šampionu je novi ”AuroraMains” subreddit koji je trenutno zaključan za javnost. Riot obično unapred pravi ove subreddite za predstojeće šampione, pa smo tako imali i ”SmolderMains” i ”HweiMains”.

Ako je ovo zaista tizer novog šampiona, to znači da bismo uskoro mogli da vidimo zvaničnu najavu, potencijalno tokom MSI finala 19. maja. Ako bismo morali da pogađamo, Aurora bi trebalo da se pojavi na PBE serverima sa pečom 14.12, koji izlazi 12. juna.

Riot je za sada otkrio da će novi šampion biti solo laner i da pripada istoj rasi kao Ahri, Rengar i Xayah (Vastayan). Takođe znamo da ”može da vidi ono što drugi šampioni ne mogu”, što znači da će možda imati magiju koja joj daje True Sight.

Riot Games planira tri šampiona za 2024. godinu. Smolder je izašao u februaru dok Ambessa Medarda verovatno stiže u novembru zajedno sa Arcane sezonom 2.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: