iOS 10

19.05.2024.

10:00

Zanima vas koliko je iPhone 16 Pro Max veći od prethodnika? Evo novih fotografija

Kako se približava datum izlaska novih modela iPhone-a, tako se pojavljuje sve više detalja, rendera i fotografija.

Izvor: Index

Zanima vas koliko je iPhone 16 Pro Max veći od prethodnika? Evo novih fotografija
ArgelisRebolledo / Shutterstock.com

Podeli:

Nedavno su se pojavile informacije o novim funkcijama za iPhone 16 Pro, kao i fotografija koja je procurila na X-u (bivšem Twitteru), gde je vidljiva navodno kompletna dolazeća iPhone 16 serija.

Na pomenutoj fotografiji posebno se istakao model Pro Max, za koji su neki komentarisali da je ogroman. Naime, novi Pro Max će, prema navodima, imati ekran od 6.9 inča, što je nešto veće u poređenju s prethodnim iPhone 15 Pro Max modelom. Stvarnu promenu možda najbolje ilustruju nedavno objavljene fotografije koje je na X-u podelio @ZoneofTech.

Na fotografiji je prikazana maketa iPhone-a 16 Pro Max u poređenju s pravim iPhone-om 15 Pro Max. Osim što ilustruju razliku u veličini, fotografije potvrđuju i prethodna curenja informacija i glasine o tome da će se akcioni taster nalaziti na bočnoj strani novog modela.

Prema GSMAreni, iPhone 16 Pro Max biće 5 mm duži i 0,5 mm širi od prošlogodišnjeg modela. Iako će novi model imati veći ekran, sam uređaj biće tek neznatno širi. To je rezultat smanjenih okvira oko ekrana, što omogućava da ekran zauzima veći deo prednje strane uređaja bez značajnog povećanja ukupnih dimenzija.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

12 h

Podeli: