Esports B92.net

LoL

Faker potpisao novi ugovor i postao suvlasnik T1-a

Najpoznatiji League of Legends igrač svih vremena, Li ”Faker” Sanghjok je potpisao novi trogodišnji ugovor sa organizacijom T1. Kao jedan deo dogovora, Faker će od sada postati i jedan od suvlasnika organizacije T1 Entertainment & Sports.

LoL utorak 18.02. 14:05 Komentara: 5

Team Secret predstavio svoj prvi League of Legends tim

Petorka koja je igrala pod imenom The Lowkey Esports na League of Legends svetskom prvenstvu 2019. godine je upravo pronašao novi dom. Organizacija koja je najpoznatija po svom Dota 2 timu, upravo je otkupila ekipu koja se takmičila u najjačoj vijetnamskoj ligi.

LoL nedelja 16.02. 23:40 Komentara: 0

”Zaigraću za jedno dve nedelje” – Ekskluzivni RUR intervju sa Milicom

Aljoša ”Milica” Kovandžić je najpoznatiji srpski League of Legends igrač, koji je početkom ove sezone potpisao za jednu od najboljih evropskih ekipa – Team Vitality.

Iako zbog problema sa vizom još uvek nije imao priliku da zabeleži svoj debi za francusku organizaciju, za dve nedelje bi trebalo da bude spreman, kada će i zvanično postati prvi igrač iz Srbije, koji zaigrao u LEC-u. Mi smo zato odlučili da postavimo Aljoši par pitanja, na koja je on sa zadovoljstvom odgovorio.

LoL utorak 11.02. 18:35 Komentara: 5

Riot najavio veliki broj LoL društvenih igara

Svi sada već znamo da je Riot Games, popularni izdavač koji stoji iza League of Legends-a, konačno najavio veliki broj igara, čime mogu da opravdaju naziv svoje forme. Ipak, neće se zaustaviti na video igrama, pošto su upravo potvrdili da će takođe raditi na velikom broju društvenih igara.

LoL petak 24.01. 16:27 Komentara: 0

Najbolji srpski LoL igrač propušta start LEC sezone zbog problema sa vizom

Najbolji srpski League of Legends igrač, Aljoša ”Milica” Kovandžić se prošle godine proslavio igrajući u španskoj LPL ligi za ekipu Vodafone Giants, sa kojima je i osvojio titulu. Zbog toga, ove godine je dobio priliku da zaigra za Vitality u najjačoj evropskoj ligi, gde je zamenio Danielea ”Jizuke” di Maura. Ipak, moraćemo da sačekamo još malo na njegov debi, pošto mu je odbijena radna viza, te će propustiti početno kolo, koje počinje ovog petka.

LoL četvrtak 23.01. 17:40 Komentara: 1

Riot prelepim klipom najavio novu sezonu

Kao i pre 12 meseci, Riot nas je ponovo počastio prelepim klipom, koji najavljuje novu League of Legends sezonu. Nije više tajna koliko se zapravio Riot trudi oko ovakvih klipova, ali kao i svaki put ranije, nisu razočarali. Kada je prošle godine izašao ”Awaken”, pomislili smo da nećemo uspeti da dobijemo bolji klip, a sada je na vam da presudite.

LoL četvrtak 9.01. 15:41 Komentara: 5

LoL je u 2019. godini ostvario prihod od $1,5 milijardi dolara

Riot Games i njihova popularna igra League of Legends ostvarili su još jedan veliki uspeh u 2019. godini, a to je profit od čak $1,5 milijardi dolara. To je za $100 miliona više nego u 2018. godini, ali čak $600 miliona manje nego zarada ostvarena u 2017. godini. Ipak, to nije najveći ostvareni profit za 2019. godinu, pošto je Fortnite uspeo da zaradi $300 miliona više.

LoL petak 3.01. 17:53 Komentara: 1

Atilla se vratio u Vodafone Giants kao novi ADC

Nakon dve godine provede u Vitality-u, Amadeu ” Atilla” Karvaljo vraća se u ekipu Vodafone Giants pred početak zimske sezone. On će se pridružiti Antoniu “Th3Antonio” Espinozi kao drugi član ekipe koji je potvrđen za predstojeću godinu.

LoL četvrtak 2.01. 17:06 Komentara: 0

Cloud9 dao $1,5 miliona za League of Legends igrača

Doskorašnji član Dignatasa Filipe ”Vulcan” Laflam je večeras zvanično potpisao ugovor za Cloud9 vredan $1,5 miliona. Nakon štp su Zakari ”Sneaky” Skuderi i Tristan “Zeyzal” Stidam napustili Cloud9, američka organizacija je morala da krene u potragu za potpuno novim botlejnom. Dok se još uvek ne zna gde će Sneaky nastaviti svoju karijeru, Zeyzal je sinoć i zvanično postao član Evil Geniusesa.

LoL četvrtak 21.11. 17:59 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu