Esports B92.net

LoL

Cloud9 dao $1,5 miliona za League of Legends igrača

Doskorašnji član Dignatasa Filipe ”Vulcan” Laflam je večeras zvanično potpisao ugovor za Cloud9 vredan $1,5 miliona. Nakon štp su Zakari ”Sneaky” Skuderi i Tristan “Zeyzal” Stidam napustili Cloud9, američka organizacija je morala da krene u potragu za potpuno novim botlejnom. Dok se još uvek ne zna gde će Sneaky nastaviti svoju karijeru, Zeyzal je sinoć i zvanično postao član Evil Geniusesa.

LoL četvrtak 21.11. 17:59 Komentara: 2

G2 srušio SKT i plasirao se u finale Worlds-a

G2 Esports je konačno uspeo ono što ni jedan drugi tim nije do sada – srušili su SK Telecom T1 sa rezultatom 3:1 u polufinalu World Championship-a. Evropski san o zlatnom peharu živi i kreće se, dok je ovogodišnji Korejin put ka vrhu zaustavljen.

LoL ponedeljak 4.11. 00:49 Komentara: 6

Pojavio se trejler za novu League of Legends seriju – Arcane

Na proslavi Riotove desetogodišnjice, predstavljena nam je nova anime serija, inspirisana League of Legends svetom. Do sada smo imali prilike da gledamo veliki broj fantastičnih klipova o velikom broju heroja iz same igre, te možemo reći da smo veoma uzbuđeni što je Riot konačno napravio korak napred.

LoL sreda 16.10. 12:18 Komentara: 5

Riot predstavio novu pucačinu – Project A

Riot Games je sinoć proslavio 10 godina od svog osnivanja i to na kakav način. Predstavljene su dve potpuno nove igre, serija i novi League of Legends heroj. Dok se već neko vreme spekulisalo o novoj kartičnoj igri i seriji, niko nije očekivao da će Riot izbaciti svoju FPS igru, a na prvi pogled možemo reći da je Overwatch dobio veliku konkurenciju.

LoL sreda 16.10. 11:41 Komentara: 3

Riot sutra najavljuje novu igru i seriju

Danas Riot Games slavi svoj deseti rođendan i uskoro bi trebala da počne počne proslava, koja će biti strimovovana na Twitchu i na kojoj bi popularna kompanija trebala da najavi novu kartičnu igru, kao i anime seriju.

LoL utorak 15.10. 18:27 Komentara: 1

Worlds 2019 | Pregled drugog dana

Najveće takmičenje u League Of Legends-u tek što je počelo, a mi smo već imali priliku da ispratimo dosta veoma atraktivnih mečeva koji su nas ostavili bez daha. Osim što su debitovale ekipe G2 i Griffin, drugi dan Worlds-a nam je doneo duel između Team Liquida i Invictus Gaming-a. Ovaj revamš meč se čekao još od MIS-a tako da je samim tim bio i više nego uzbudljiv. Takođe, pored ovih mečeva, SKT je odigrao svoj drugi meč ovoga puta protiv ekipe RNG. Faker-ov tim je definitivno glavni favorit za osvajanje Worlds-a, tako da je njihov svaki meč i te kako vredan pašnje.

LoL ponedeljak 14.10. 16:43 Komentara: 0

Luj Viton pravi kofer za League of Legends trofej

Čuvena modna kuća, Luj Viton je sklopira partnerstvo sa kompanijom Riot Games kako bi kreirali unikatan putni kofer za ”Summoners” pehar, koji se uručuje pobedniku League of Legends Svetskog Šampionata. Ovo samo još jedan prikaz, koliko je esports zapravo postao popularan u svetu. Luj Viton je ranije kreirao specijalan kofer samo za Svetsko fudbalsko prvesntvo i za međunarodnu jedriličarsku trku Kup Amerika, što znači da je ovo jedan veliki korak za budućnost esporta.

LoL utorak 24.09. 16:46 Komentara: 3
strana 1 od 2 idi na stranu