CS2 0

15.05.2024.

17:23

Poznati Counter-Strike profesionalac otkrio za koji tim će navijati u finalu Lige šampiona

Koju ekipu ćete vi podržati?

Autor: B92

B92
Poznati Counter-Strike profesionalac otkrio za koji tim će navijati u finalu Lige šampiona
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Podeli:

Finale Lige šampiona će se održati 1. juna na Vembli stadionu u Londonu. Navijači željno iščekuju okršaj Real Madrida i Borusije Dortmunda, uključujući čuvenog Counter-Strike profesionalca, Oleksandra ”S1mple” Kostilijeva.

Tokom svog nedavnog strima, Ukrajinac je otkrio da će podržati Borusiju Dortmund, konkretno igrača Marka Rojsa, koji igra za nemački klub od 2012. godine.

Na temu njegove profesionalne Counter-Strike karijere, S1mple je neaktivan od oktobra 2023. godine – jedini izuzetak bio je turnir Blast Spring Showdown, gde je igrao kao izmena za Team Falcons. Ekipa je ispala posle samo jednog poraza.

S1mple je i dalje član NAVI-a, ali je izjavio da se nada da će tokom letnje pauze uspeti da pronađe novi tim. Ova pauza će trajati od juna do početka jula, tako da ćemo verovatno tada saznati šta je profesionalac odlučio.

”Pošto je NAVI uzeo Major, moji planovi su se promenili. Videću kakve su mi opcije tokom međusezone. Reshuffle obično imamo odmah posle Majora, ali je situacija sada malo drugačija”.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: