Aktuelno 0

09.05.2024.

14:39

Luka Dončić dostigao jedan od najviših Overwatch rankova!

Ovo se ne viđa svaki dan.

Autor: B92

B92
Luka Dončić dostigao jedan od najviših Overwatch rankova!
Profimedia

Podeli:

Zvezda Dalas Maveriksa, Luka Dončić, važi za jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice. Međutim, ako jednog dana iz nekog razloga odluči da napusti svet profesionalne košarke, sigurni smo da bi se odlično snašao i na sceni esporta, prvenstveno kao Overwatch 2 igrač!

Naime, Dončić je na svom Instagram profilu okačio story na kome možemo da vidimo da je ušao u TOP 500 najboljih Overwatch 2 igrača na svom serveru. Nije nam poznato koji je rank, ali je definitivno jedan od najboljih, bilo da je to Master ili Grandmaster. Ovaj podvig je posebno impresivan jer košarkaš igra na laptopu, što nije idealna postavka za majstora FPS igre kao što je OW2.

Instagram.com/lukadoncic

Još 2018. godine smo saznali da je Overwatch omiljena igra čuvenog košarkaša, i to putem intervjua koji je snimljen samo nekoliko meseci nakon što se Dončić pridružio postavi Dalas Maveriksa. U ovom periodu je najviše igrao Hanza i Genji-a, ali u novoj objavi možemo da vidimo da je u TOP 500 ušao nakon pobeđene partije sa Tank herojem.

Na temu uspešnih košarkaša koji se odlično snalaze i u svetu video igara, da li ste znali da Jokić u slobodno vreme igra LoL?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: