Nedelja, 07.04.2013.

16:55

SNS: Kampanja laži uplašenih

Gradski odbor SNS, povodom lepljenja uvredljivih plakata o toj stranci u Nišu,saopštio da su u kampanju laži krenuli oni koji su uplašeni za politički opstanak.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

"SNS je promenila lice Srbije posle majskih izbora, građani Srbije jednom su prošli kroz takvu kampanju i pobedili", navodi se u saopštenju i podseća da Vučić ima najveću podršku građana na političkoj sceni.

"Pobediće i ovog puta, jer građani Srbije po prvi put imaju u vlasti čoveka (Aleksandra Vučića) za koga nema nedodirljivih i za koga borba za istinu i poštenu Srbiju nema alternativu", navodi se u saopštenju.

Kako je istaknuto, predsednik Srbije (Tomislav Nikolić) takođe vodi bespoštednu borbu za interese Srbije i "svakodnevno smo svedoci teških pregovora i odluka koje moraju da donesu oni kojima su građani Srbije dali odgovornost vršenja vlasti".

"Plakati koje je pod okriljem noći neko zalepio govore upravo o tome ko ih je lepio i o njegovom nalogodavcu", ukazuje se u saopštenju.

Niška policija izvršila je uviđaj i obavila razgovore sa više osoba u vezi sa lepljenjem plakata protiv SNS.

Policija je navela da je po ovlašćenju istražnog sudije Osnovnog suda i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, izvršila uviđaj na više lokacija u gradu na kojima su izlepljeni plakati.

"Policija je takođe obavila razgovor sa više lica na okolnosti ovog dogadjaja. O svim utvrđenim činjenicama biće dostavljen izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Gradski odbor SNS, kako se ističe, bezrezervno podržava rad prvog potpredsednika Vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića i traži od njega da nastavi svoju borbu protiv kriminala i korupcije, kao i borbu za očuvanje državnih interesa.

Iz SNS-a ocenjuju da je borba protiv te stranke, Vučića i Nikolića "borba protiv interesa Srbije", a da "takva borba odgovara u ovom trenutku samo neprijateljima Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: