Aktuelno 2

24.05.2024.

22:46

Poznato kada će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti

Kejt Midlton se verovatno neće pojaviti u javnosti do kraja godine, a vreme će provesti okružena porodicom i prijateljima dok nastavlja lečenje hemoterapijom.

Izvor: Tanjug

Poznato kada će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti
Profimedia

Podeli:

To su saopštili izvori bliski kraljevskoj porodici za Dejli bist.nakon što je ranije ove godine Kejt dijagnostikovan kancer.

Očekuje se da će Kejt i njena porodica provesti sledeću nedelju u seoskoj kući na imanju Sandringem.

Dejli bist navodi da će princ Vilijam posvetiti još više vremena svojoj porodici u narednih šest nedelja, budući da se kraljevska porodica neće pojavljivati u javnosti tokom vanrednih opštih izbora u Velikoj Britaniji, koji su zakazani za 4. jul.

Prošlo je pet meseci otkako je princeza od Velsa poslednji put viđena u javnosti, a izvori smatraju da će kraljevska palata uskoro ponovo podeliti vesti o njenom zdravlju.

''Ne bih isključio još jednu video poruku koja informiše državu o njenom zdravlju. To se pokazalo kao veoma efikasan način da se teoretičari zavere drže podalje'', rekao je izvor za Dejli bist.

Princeza se povukla sa javnih dužnosti nakon što je 22. marta objavila da joj je dijagnostikovan oblik raka i da je započela tretman hemoterapijom.

Princ Vilijam je u prošle nedelje podelio novosti o zdravstvenom stanju svoje supruge Kejt rekavši da joj ''dobro ide“.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: