Nedelja, 07.04.2013.

13:24

Plakati protiv SNS-a u Nišu

Na nekoliko mesta u Nišu nepoznate osobe su izlepile plakate na kojima su predsednik Srbije Tomislav Nikolić i vicepremijer Aleksandar Vučić optuženi za izdaju.

Izvor: Tanjug

Default images

Na plakatima je slika Nikolića i Vučića, a napisano je "Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici" i "Srpska nazadna stranka".

Tanjugu je u niškoj policiji rečeno da prijava povodom plakata sa takvom sadržinom nije bilo.

"Niko nije prijavio policiji da je video da su plakati lepljeni ili da je video eventualne počinioce", rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave Lidija Pavlović.

Plakati nisu potpisani, a SNS u Nišu se nije za sada oglašavala povodom izlepljenih plakata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: