Film/TV 2

24.05.2024.

16:33

Ova serija je zaludela Srbiju: Najgledanija je na Netfliksu VIDEO

Serija "Baby Reindeer" zaludela je Srbiju i bila je na tronu kao najgledanija nedeljama unazad.

Izvor: B92.net

Ova serija je zaludela Srbiju: Najgledanija je na Netfliksu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Međutim, sada ju je prestigao dugo iščekivani nastavak poluarne serije "Bridgerton", čija je prva polovina treće sezone imala premijeru na ovom striming gigantu 16. maja.

Serija je premijerno prikazana još 25. decembra 2020. na Netfliksu, a na ovaj nastavak se dugo čekalo.

"Bridgerton" je američka serija koju je kreirao i producirao Kris van Dusen, a za izvršnu produkciju zadužene su Betski Birs i televizijska legenda Šonda Rajms.

U samom fokusu serije je moćna porodica Bridžerton, po kojoj serija i nosi naziv. Sastoji se od osam blisko povezanih braće i sestara, a ova smela i pametna grupa iz epizode u epizodu traga za romantikom, avanturom i ljubavlju.

Druga polovina treće sezone nije ni izašla a već je najpopularniji naslov u Srbiji, ali i šire, tako da samo ostaje da se vidi šta će se desiti kada i druga polovina sezone stigne na Netfliks 13. juna.

Na drugom mestu prema gledanosti trenutno je "Thank you, Next", dok je na treće pala serija "Baby Reindeer" .

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Žestoke borbe; Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

23:39

16.6.2024.

19 min

Podeli: