Aktuelno 0

24.05.2024.

19:42

Poznate cene za Galaxy Ring? "Skup komad tehnologije"

O Samsungovom pametnom prstenu, Galaxy Ringu, priča se otkako je najavljen, a poslednja u nizu informacija tiče se cene ovog uređaja.

Izvor: B92

Poznate cene za Galaxy Ring? "Skup komad tehnologije"
Profimedia / Samsung

Podeli:

Kako je na Twitteru objavio Jogeš Brar, koji često objavljuje insajderske informacije iz sveta tehnologije, Samsung Galaxy Ring koštaće između 300 i 350 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Brar je rekao da je ovo "prilično skup komad tehnologije", a i prethodno se nagađalo da bi cena mogla da bude manja nego kod konkurenta, Oura Ringa, ali izgleda da će biti u sličnom cenovnom rangu.

Pored ove informacije, pojavio se i izveštaj prema kom će pretplata biti dostupna za korisnike koji žele da koriste sve funkcije Samsung Health aplikacije.

Ovaj uređaj i jeste pre svega namenjen praćenju zdravlja korisnika, a prvobitno je predstavljen kao dodatak Galaxy Watch-u, i biće dostupan u osam različitih veličina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: