Aktuelno 0

24.05.2024.

19:42

Poznate cene za Galaxy Ring? "Skup komad tehnologije"

O Samsungovom pametnom prstenu, Galaxy Ringu, priča se otkako je najavljen, a poslednja u nizu informacija tiče se cene ovog uređaja.

Izvor: B92

Poznate cene za Galaxy Ring? "Skup komad tehnologije"
Profimedia / Samsung

Podeli:

Kako je na Twitteru objavio Jogeš Brar, koji često objavljuje insajderske informacije iz sveta tehnologije, Samsung Galaxy Ring koštaće između 300 i 350 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Brar je rekao da je ovo "prilično skup komad tehnologije", a i prethodno se nagađalo da bi cena mogla da bude manja nego kod konkurenta, Oura Ringa, ali izgleda da će biti u sličnom cenovnom rangu.

Pored ove informacije, pojavio se i izveštaj prema kom će pretplata biti dostupna za korisnike koji žele da koriste sve funkcije Samsung Health aplikacije.

Ovaj uređaj i jeste pre svega namenjen praćenju zdravlja korisnika, a prvobitno je predstavljen kao dodatak Galaxy Watch-u, i biće dostupan u osam različitih veličina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: