Aktuelno 3

24.05.2024.

19:06

Oglasila se žena koja tvrdi da ju je Paf Didi seksualno zlostavljao: "Probudila sam se gola i u bolovima"

Šon Didi Kombs, osramoćeni muzički mogul, suočava se sa još jednom tužbom.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Oglasila se žena koja tvrdi da ju je Paf Didi seksualno zlostavljao: "Probudila sam se gola i u bolovima"
EPA/PAUL BUCK

Podeli:

April Lampros je u četvrtak podnela tužbu Vrhovnom sudu okruga Njujork, rekavši da je njena veza sa osramoćenim reperom počela kada joj je ponudio da joj bude mentor u modnoj industriji, prenosi TMZ.

Ona se prisetila susreta sa čuvenim Didijem u SoHo baru 1995. godine, navodeći da ju je on napio i kasnije odveo u svoju sobu u hotelu Millennium.

Lampros, sada 51-godišnja, prisetila se kako je Kombs nasrnuo na nju i u dokumentima je navela da nije bila u stanju da se odbrani i da se sutradan probudila "gola, u bolovima i zbunjena". U podnesku, Lampros je opisana kao "naivna studentkinja koja je verovala Kombsu na reč i odlučila da mu pruži drugu šansu".

April se zatim prisetila da je otišla na večeru sa reperom, što takođe nije prošlo bez incidenta. Navodno je tada, prema njenim rečima, bila prinuđena da ima oralni seks sa njim u garaži.

Zaposleni u garaži ih je primetio, ali Kombs nije mario, navodi se u dokumentu. Posle te noći, Lampros je izbegavala slavnog muzičara, što ga je naljutilo i navodno je zapretio da će je staviti na crnu listu u industriji, piše Page Six.

Naime, Lampros je rekla da je "naručena" u Kombsov stan gde je upoznata sa njegovom sada već bivšom devojkom Kim Porter. Tvrdila je da joj je ekstazi stavljen u usta i da je bila prisiljena da ima seks sa Porter dok je Kombs masturbirao. Takođe, Lampros je tvrdio da ju je Kombs potom ponovo silovao.

Štaviše, 1998. godine Lampros je zvanično prekinula svaki kontakt sa Kombsom, ali se prisetila susreta sa Porterom koja se pojavila u restoranu u kome je Lampros radila i navodno rekla vlasniku restorana da je Lampros pokušala da je otruje. Prema sudskim dokumentima, ona je zahtevala da bude otpuštena ili bi Kombs zatvorio restoran, pa je iz tih razloga dobila otkaz.

Podsetimo, Kombs je u decembru bio optužen za grupno silovanje i seksualnu trgovinu 17-godišnje učenice, a u februaru je protiv njega tužbu podneo njegov bivši producent Rodni "Lil Rod" Džons. Džons je tvrdio da ima "stotine sati video i audio snimaka gospodina Kombsa, njegovog osoblja i njegovih gostiju koji se bave ozbiljnim nezakonitim aktivnostima".

Još jedna od istaknutijih tužbi protiv Kombsa je od žene po imenu Džoi Dikerson-Nil, koja tvrdi da ju je silovao i drogirao 1991. godine. U tužbi se navodi da je Dikersonova, koja je u to vreme bila student Univerziteta u Sirakuzi, "nevoljno pristala na večeru sa Kombsom".

"Tokom njihovog sastanka, Kombs ju je namerno drogirao, zbog čega je bila u fizičkom stanju u kojem nije mogla da stoji ili hoda sama", navodi se u tužbi. Isto tako, poznati muzičar i preduzetnik plaćao je Instagram influenserku Džejd Rejmi "mesečnu naknadu", poput džeparca, za seksualni rad, prema nedavno izmenjenoj tužbi.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: