Dota 2 0

23.05.2024.

14:48

Dota 2 postaje potpuno drugačija igra, svi heroji dobijaju pasivne magije sa pečom 7.36

Ovo bi mogao biti jedan od najluđih Dota 2 pečeva ikada.

Autor: B92

B92
Dota 2 postaje potpuno drugačija igra, svi heroji dobijaju pasivne magije sa pečom 7.36
Valve

Podeli:

Valve nas je držao u neizvesnosti već skoro šest meseci, ali možemo reći da je vredelo. Pored drugog Crownfall poglavlja i klasičnih izmena u vidu buffova i nerfova, sa Dota 2 pečom 7.36 stigle su dve nove mehanike koje u potpunosti menjaju igru – Innate Abilities i Hero Facets. Celu patch listu možete pogledati ovde.

Innate sposobnosti su specifične za svakog heroja i aktivne su tokom cele partije. Podeljene su na dva tipa – pasivne koje imaju konstantan efekat, i one koje možete levelovati.

Na primer, nova Faceless Void pasivna, Distortion Field, usporava sve projektile koji ga targetiraju, dok Break of Dawn, Dawnbreaker pasivna, saveznicima praktično daje maphack na nekoliko sekundi. Neke već poznate magije su pretvorene u Innate sposobnosti, kao Kunkka Tidebringer, koji možete levelovati najnormalnije kao i ranije.

Sa Hero Facetima, Valve je igračima dao priliku da heroje dodatno prilagode svom stilu igre, u zavisnosti od svake partije. Svaki heroj ima bar dva Faceta i možete odabrati jedan tokom Strategy Time perioda, pre početka meča, ali ih kasnije ne možete menjati.

Na primer, prvi Lifestealer Facet mu daje 2 max HP-a za svaki kill (uključujući creepova), dok sa drugim dobija potpuno novu sposobnost, Unfettered, koja mu daje magic i status resistance. Ukratko, svi heroji su postali daleko fleksibilniji.

DreamLeague Season 23 je trenutno u toku, tako da patch 7.36 već sada možete videti u akciji ovde.

Kako vam se dopada patch?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: