Utorak, 18.02.2014.

10:39

Ostavila ga jer je bio s njom samo zbog slave

Britanska manekenka Keli Bruk raskinula je sa Dejvidom Mekintošem nakon samo šest nedelja zabavljanja.

Izvor: Super žena

Default images

Par je zajedno proveo Dan zaljubljenih u Los Anđelesu, a samo par dana nakon toga Keli je odlučila da ga ostavi.

Kako bliski izvor za magazin "San" navodi, Keli je raskinula zašto što veruje da je Dejvid bio sa njom zbog slave i popularnosti.

"Dosadilo joj je da bude u vezi u kojoj je on želeo da bude u centru pažnje. Shvatila je da mu prija da ih slikaju, ali da nije ozbiljan kada je njihova veza u pitanju", kaže izvor.

Budući da je Keli skinula sve zajedničke fotografije sa svog profila na Instagramu sigurno je odlučna u svojoj nameri.

Inače, njih dvoje su za samo šest nedelja veze izazvali mnogo pažnje javnosti u Velikoj Britaniji, kao i u SAD, gde se Keli nalazi poslovno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: