Nova vest
Tenis 0

24.5.2024.

22:58

Siner: Nisam u stanju da činim čuda

Italijanski teniser Janik Siner imao je dosta problema sa povredom kuka pred start Rolan Garosa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Chema Moya

Zbog toga Siner nije igao na Mastersu u Rimu, a pred početak drugog Gren slema u sezoni je govorio malo više o svojoj povredi. 

"Kuk je u redu. Poslednji testovi su bili veoma pozitivni. Rekao sam da ću doći ovde samo ako tamo sve bude dobro. Srećan sam jer ovaj period nije bio lak, posebno kada sam morao da se povučem iz Rima, koji je za mene veoma poseban turnir. Srećan sam što sam ovde, čak i ako još nisam u svom punom fizičkom kapacitetu. Nisam igrao tenis skoro tri nedelje, što je ogromno pred grend slem. Tako da pokušavam da shvatim stvari iz dana u dan, to je malo drugačiji pristup od onoga kakav treba da bude pristup takvom turniru. Mentalno, najvažnije je da budete spremni da prihvatite šta god da se desi na terenu", rekao je Siner.

Potom je Siner govorio o drugom Gren slem turniru u ovoj sezoni. 

"To je važan turnir i pokušavam da razumem, iz godine u godinu, kako da igram bolje na šljaci. Ali pre svega to je grend slem i ako mi telo dozvoljava, želim da budem tamo. Nakon poslednjih obavljenih testova, veoma sam radila da bih se vratila na najbolji mogući način. Prvi put sam trenirao ovde, a onda sam trenirao tri dana. Nije veliko, ali s druge strane, nadam se da će svakim danom biti sve bolje."

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

4 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

6 h

Novo Sport Video Menu