Nova vest
Tenis 0

24.5.2024.

22:58

Siner: Nisam u stanju da činim čuda

Italijanski teniser Janik Siner imao je dosta problema sa povredom kuka pred start Rolan Garosa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Chema Moya

Zbog toga Siner nije igao na Mastersu u Rimu, a pred početak drugog Gren slema u sezoni je govorio malo više o svojoj povredi. 

"Kuk je u redu. Poslednji testovi su bili veoma pozitivni. Rekao sam da ću doći ovde samo ako tamo sve bude dobro. Srećan sam jer ovaj period nije bio lak, posebno kada sam morao da se povučem iz Rima, koji je za mene veoma poseban turnir. Srećan sam što sam ovde, čak i ako još nisam u svom punom fizičkom kapacitetu. Nisam igrao tenis skoro tri nedelje, što je ogromno pred grend slem. Tako da pokušavam da shvatim stvari iz dana u dan, to je malo drugačiji pristup od onoga kakav treba da bude pristup takvom turniru. Mentalno, najvažnije je da budete spremni da prihvatite šta god da se desi na terenu", rekao je Siner.

Potom je Siner govorio o drugom Gren slem turniru u ovoj sezoni. 

"To je važan turnir i pokušavam da razumem, iz godine u godinu, kako da igram bolje na šljaci. Ali pre svega to je grend slem i ako mi telo dozvoljava, želim da budem tamo. Nakon poslednjih obavljenih testova, veoma sam radila da bih se vratila na najbolji mogući način. Prvi put sam trenirao ovde, a onda sam trenirao tri dana. Nije veliko, ali s druge strane, nadam se da će svakim danom biti sve bolje."

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Jeep prekršio obećanje

Prošlo je tačno tri meseca otkako je Jeep izbacio Wrangler Rubicon 392 Final Edition 2024 iz ponude - ili su bar tako samo rekli.

B92

12:40

1 h

Aktuelno

Kolo sreće se okreće

Gotovo trećina vlasnika električnih vozila vratiće se na automobile koji imaju tradicionalne motore sa unutrašnjim sagrevanjem, pokazuje najnovija anketa.

B92

8:05

5 h

Novo Sport Video Menu