Sreda, 20.05.2009.

10:05

Čukarički: "Ne možemo da platimo"

Direktor FK Čukarički Dragan Spasenović izjavio je kako njegov klub nema sredstva da isplati dugovanja svom bivšem igraču Mirku Poledici.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Default images

’Brđani’, odlukom Izvršnog odbora FSS imaju rok do 23. maja da isplate Poledici 52.000 evra, a u suprotnom klubu sa Banovog Brda preti suspenzija koja može da ih odvede i u niži rang takmičenja. Spasenović je izjavio da je Poledici ponuđen lokal kao kompenzacija za dug.

Ne možemo da platimo. Garancije smo odavno dali, klub i korporacija Stankom su u blokadi, a u sporu oštećenom Mirku Poledici ponudili smo lokal. U ponuđeni lokal Poledica može odmah da uđe. Videćemo šta će biti jer sutra imamo sastanak sa njegovim advokatom“, rekao je Spasenović za „Sportski žurnal“.

Čukarički takođe duguje i 14.000 evra Nikoli Joloviću, fudbaleru OFK Beograda.

Mi smo kao klub učinili u ovom momentu sve što smo mogli, pa nam preostaje da čekamo dalji rasplet događaja. O drugim klubovima ne ibh govorio, međutim znam da ćemo se kao klub na terenu boriti da izborimo opstanak u eliti do poslednjeg sekunda poslednjeg kola, a ubeđen sam da imamo snage i da ćemo uspeti da sačuvamo status“, zaključio je direktor Čukaričkog.

Čukarički u nedelju, 24. maja, igra u Banatskom Dvoru sa Banatom utakmicu 32. kola Jelen Super lige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: