Subota, 22.08.2020.

08:12

Dončić izvrnuo zglob, pa došao do tripl-dabla – Lenard doneo Klipersima 2-1!

Košarkaši Dalas Meveriksa izgubili su od Los Anđeles Klipersa 130:122 i ekipa iz "grada anđela" povela je 2-1 u seriji.

Izvor: PT

Dončić izvrnuo zglob, pa došao do tripl-dabla – Lenard doneo Klipersima 2-1!
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Klipersi su utakmicu prelomili u drugoj četvrtinu, a potom i u trećoj dobivši ova dva perioda igre sa 79:61.

Srpski košarkaš Boban Marjanović na terenu je proveo svega deset minuta i za taj period ostvario je učinak od tri poena, dva skoka i jedne asistencije.

Luka Dončić došao je do novog tripl-dabla, međutim utakmicu je obeležila njegova povreda zgloba koja na sreću nije ozbiljnije prirode.

Slovenac je izvrnuo zglob u toku meča i nakon što je otišao u svlačionicu na pregled, uspeo je da se vrati na teren. Ipak, Luka je imao slabu utakmicu, šutirao je 4/14 i na kraju je završio sa 13 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

Fenomenalan meč za Mevse odigrao je Kristaps Porzingis. Letonac je postigao 34 poena i uz to je imao 13 skokova, međutim to je bilo nedovoljno da bi se pobedili Klipersi. Porzingisa su pratili Hardavej junior i Burk sa po 22 poena.

Ponovo fenomenalan u pobedi Klipersa bio je Kavaj Lenard. "Kandža" je pravi lider i za 39 minuta ubacio je 36 poena i uz to je imao devet skokova i osam asistencija.

Potpuno je podbacio Pol Džordž (11 poena, 3/16 iz igre), a hrvatski košarkaš Ivica Zubac imao je 15 poena i šest skokova.

Četvrti meč između Klipersa i Meveriksa igra se u nedelju od 21-30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: