Nedelja, 09.03.2003.

11:17

Al-Kaida planira napade na američke snage u Iraku

Izvor: SRNA

Default images

CIA je upozorila da pripadnici al Kaidine mreže u Iraku planiraju napade na američke snage u slučaju invazije na ovu zemlju. Upozorenje je izdato u okviru izveštaja zasnovanom na novim obaveštajnim podacima, rekao je zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman. U izveštaju stoji da bi al-Kaidini operativci mogli pokušati da se infiltriraju među iračke građane kako bi se približili dovoljno da izvedu napad. Kaže se da bi američke snage mogle biti izložene napadu ili konvencionalnim eksplozivom ili nekom vrstom otrova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: