Četvrtak, 03.08.2017.

11:09

Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"

Radnik fabrike namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima, koji je bio povređen pre petnaestak dana u požaru u toj fabrici, jutros je preminuo.

Izvor: B92

Preminuo i drugi radnik fabrike
Screenshot B92, arhiva

Kako saznajemo, 24-godišnji M.M. je umro na VMA, usled naknadnih komplikacija.

Podsetimo, M.M. je bio povređen prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio 14. jula u fabrici u Lučanima, zajedno s kolegom M.I. (55) koji je preminuo dva dana nakon toga na VMA.

M.M. je tada bio teško povređen, ali su mu lekari stabilizovali stanje.

Inače, i juče se u istoj fabrici dogodila nesreća, kada su prilikom kontrolisanog požara povređena dva radnika. Jedan je zadobio 35 odsto opekotina po telu, a drugi pet. Oni su juče iz čačanske bolnice prevezeni na VMA i njihovo stanje je stabilno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: