Utorak, 27.07.2010.

16:01

Dopingovane srpske bodibilderke

Evropska bodibilding i fitnes federacija (EBFF) obavestila je Antidoping agenciju Republike Srbije da su dve srpske takmičarke bile pozitivne na doping testu.

Izvor: LB

Default images

Branislava Jovanović, testirana 30. maja 2010. na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, bila je pozitivna na boldenon, klenbuterol, metandienon i metiltestosteron.

Milka Stanković, koja je testirana 28. maja 2010. van takmičenja, ali u sklopu EP, bila je pozitivna na boldenon, metandienon, metiltestosteron, drostanolon, stanozolol, tamoksifen i kanrenon.

Doping kontrolu je izvrsila Antidoping agencija Republike Srbije (ADAS), a kako je u pitanju bilo Evropsko prvenstvo za vođenje postupka nadlezna je Evropska bodibilding i fitness federacija.

Kako je EBFF 27. jula 2010. godine obavestio ADAS, nijedna sportistkinja nije zahtevala analizu B uzorka.

Korišćenje vise zabranjenih supstanci se moze tretirati kao otežavajuca okolnost, pa EBFF moze izreći suspenziju i do četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

20 h

Podeli: