Aktuelno 0

18.05.2024.

13:57

Oglasio se suprug pevačice koju je pretukao reper: "Za žene i decu..."

Snimak na kom reper tuče svoj devojku pokrenuo je pravu lavinu komentara.

Izvor: B92.net

Oglasio se suprug pevačice koju je pretukao reper: "Za žene i decu..."
Profimedia

Podeli:

Reper Paf Didi je 2016. godine pretukao svoju tadašnju devojku Kasi Venturu.

Snimak koji se tek sad pojavio je zgrozio mnoge i uneo veliku pometnju. Nakon svega, oglasio se i njen sadašnji suprug, fitnes trener, Aleks Fajn.

"Napisao sam ovo pre nekog vremena, ali reči zvuče istinito ne samo danas, nego svaki dan. Želim da moja deca i svako dete živi u svetu koji je siguran za žene i devojčice, koji ih štiti i tretira ih kao jednake.

Za žene i decu ... niste sami, i vaš glas se čuje. Ako vam je potrebna pomoć, nazovite dežurnu liniju za porodično nasilje.

Muškarci koji nasilje čini mogućim i štite te ljude nisu muškarci. Kako nasilje muškaraca nad ženama ne sme da se dešava, proverite svoju braću, svoje prijatelje i svoju porodicu.

Svim ženama i deci, žao mi je što živite u svetu u kojem niste zaštićeni i ne osećate se ravnopravnima", napisao je on na društvenim mrežama.

Podsetimo, veza između repera i Kasi Venture počela je 2007. dve godine nakon što je on producirao njen album (bila je tinejdžerka kaad je počela da se bavi muzikom). Bilo je glasina da su se 2014. verili. Ona je kasnije pričala da ju je varao, raskinuli su pa su se pomirli 2016. Kada se 2018. desio konačni raskid, Kasi je ispričala da su pre toga bili mesecima razdvojeni.

Nakon što je ona podnela i tužbu protiv repera u kojoj je iznela stravične detalje, ona je na kraju povučena, a detalji toga nikada nisu saopšteni javnosti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: