iOS 33

18.05.2024.

8:20

Stiže iPhone Slim i biće najskuplji model u seriji

Već smo ranije saznali da će Apple osvežiti svoju iPhone liniju za sledeću godinu, pa će tako Plus model biti zamenjen Slim varijantom.

Izvor: B92

Stiže iPhone Slim i biće najskuplji model u seriji
M.TAMS / Shutterstock.com

Podeli:

Do sada se smatralo da će iPhone 17 Slim biti pozicioniran slično kao i dosadašnji Plus model u okviru iPhone serije, samo što će biti skladnjiji i tanji.

Međutim, prema novim izveštajima to izgleda neće biti tako. Umesto toga, iPhone 17 Slim će biti najskuplji i najviše premium model u seriji, pa se očekuje da će biti skuplji i od iPhone 17 Pro Max verzije.

Iz nekoliko izvora saznajemo da će iPhone 17 Slim biti značajno tanji od bilo kog iPhone modela do sada, a mogao bi da koristi aluminijumsko kućište.

Konačan dizajn još nije odlučen, a Apple navodno još uvek razmatra neke opcije. Dynamic Island će biti manji, dok će se sistem kamera na poleđini premestiti u sredinu telefona.

Podeli:

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: