Film/TV 0

17.05.2024.

16:56

Objavljen trejler za film "Wicked": Arijana Grande u glavnoj ulozi VIDEO

Svetlost dana ugledao je trejler za dugo očekivanu adaptaciju mjuzikla Wicked sa Sintijom Erivo i Arijanom Grande u glavnim ulogama.

Izvor: b92.net/index.hr

Objavljen trejler za film "Wicked": Arijana Grande u glavnoj ulozi VIDEO
Profimedia

Podeli:

Wicked je već 20 godina jedan od najpopularnijih mjuzikala na Brodveju, gde je zaradio preko milijardu dolara, a sada prvi put dolazi na velika platna.

Dobitnica Emi nagrade, Gremija i Tonija, Sintija Erivo u filmu je glumila mladu ženu Elfabu, koju društvo osuđuje zbog zelene puti. Elfaba odlazi na Univerzitet Šiz u magičnoj zemlji Oz, gde upoznaje popularnu Glindu, koju igra Arijana Grande.

Glinda i Elfaba brzo postaju najbolje prijateljice, ali njihovi putevi počinju da se razilaze nakon sudbonosnog susreta sa Čarobnjakom iz Oza. Film će pokazati kako je Glinda ostala upamćena kao dobra veštica sa severa, a Elphaba kao zla veštica sa zapada.

Pored Eriva i Grandea, u glumačkoj ekipi su holivudske i brodvejske zvezde: Mišel Jeo, Džonatan Bejli, Itan Slejter, Marisa Bode i Džef Goldblum. Na snimanju filma, Arijana je upoznala i svog novog dečka - Itana Slejtera. Zbog ove veze postala je najomraženija osoba na internetu.

Film je režirao priznati reditelj Džon M. Ču. Scenario su napisali Stiven Švarc i Vini Holcman. Wicked je podeljen na dva dela – prvi deo će premijerno biti prikazan 27. novembra ove godine, a drugi deo dolazi u bioskope 2025. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

23 h

Podeli: