Knjige/Stripovi 0

17.05.2024.

14:00

Remek-dela svetske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva na popustu od 30%

Od 17. do 30. maja na sajtu vulkani.rs.

Izvor: B92.net

Remek-dela svetske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva na popustu od 30%
Promo

Podeli:

Ljubitelji bezvremenih priča imaju sjajnu priliku da obogate svoju biblioteku osvedočenim draguljima svetske literature i najboljim romanima svih vremena u izdanju Vulkan izdavaštva po odličnim cenama. Velika onlajn-akcija kojom su obuhvaćeni odabrani klasici svetske književnosti jeste fantastičan povod da posetite sajt vulkani.rs i potražite antologijske priče koje će do 30. maja biti na popustu od čak 30%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Kapitalna dela ruskih klasika, najpoznatije romane viktorijanske književnosti, kultne knjige XX veka i mnoga druga izdanja obuhvaćena akcijom potražite putem linka.

Dragulj italijanske književnosti Arturovo ostrvo uroniće vas u atmosferu fantastične Pročide, kroz dirljiv i dramatičan prikaz gubitka detinjeg idealizma i neizbežne sile strasti. Ova dirljiva pripovest o jednom dečaku i njegovom sazrevanju na ostrvu koje predstavlja ceo njegov svet ovenčana je najvećom italijanskom književnom nagradom Strega. Roman Else Morante očaraće sve one koji traže introspektivnu, dirljivu, potresnu i gorku priču, podeljenu između tišine samoće, surovog života i očajničke potrebe za naklonošću.

Obrazovni roman Dejvid Koperfild  jedno je od najpoznatijih literarnih ostvarenja Čarlsa Dikensa. U britke rečenice pisac je utkao i sliku celokupnog engleskog društva viktorijanskog doba. Kako se pojedinac snalazi u takvom društvu i da li je odnos društva i pojedinca drugačiji u svakom novom vremenu? Zasigurno, ovo je roman u kom će čitalački užitak pronaći sve generacije – od najmlađih čitalaca, koji se mogu poistovetiti s junakom, do onih starijih, koji se rado sećaju svog detinjstva.

U svakom izboru najboljih knjiga svih vremena naći će se delo barem jedne sestre Bronte. Dve stotine godina njihova dela, neposredna i provokativna, intrigiraju i naš um i naša srca. Izabrana dela sestara Bronte, knjiga prepuna emocija i inspirativnih tema – o samopoštovanju žena, o njihovoj zarobljenosti u braku, položaju i socijalnom statusu – očaraće ljubitelje neprevaziđenih klasika svetske književnosti.

U svom remek-delu Rat i mir Tolstoj nam je predstavio veličanstvenu galeriju likova međusobno povezanih sudbinskim vezama, briljantno ispitujući velike teme, poput slobode volje, ljudske sudbine i proviđenja, i oslikao društvene prilike u Rusiji u Napoleonovo doba, dok prati živote tri glavna junaka: Pjera Bezuhova, nezakonitog sina seoskog kneza, koji neočekivano dobija pozamašno nasledstvo i titulu; kneza Andreja Bolkonskog, koji napušta porodicu da bi se borio u ratu protiv Napoleona; i Nataše Rostove, prelepe i čarobne devojke koja je za Tolstoja bila oličenje savršene žene.

Roman Artura Goldena Memoari jedne gejše upoznaće vas sa svetom u kom je najvažnija upravo njegova predstava, gde se devojačka čednost prodaje onome ko ponudi najviše novca, a žene se obučavaju kako da razonode najmoćnije muškarce. To je svet u kom je ljubav odbačena kao iluzija. Ova briljantna istinita priča počinje u jednom siromašnom ribarskom selu, 1929. godine, kada je devetogodišnja devojčica neobičnih sivoplavih očiju odvedena od kuće i kao robinja prodata jednoj poznatoj kući gejši.

Najčitanije knjige svih vremena potražite na sajtu vulkani.rs i iskoristite ovu akcijsku ponudu.

Najčitanije knjige svih vremena potražite na sajtu vulkani.rs i iskoristite ovu akcijsku ponudu.

NAPOMENE:

* Odabrani klasici Vulkan izdavaštva su na popustu od 30%.

** Ponuda važi od 17. do 30. maja samo na sajtu vulkani.rs.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: