Svet 2

18.05.2024.

16:27

Šokantan zahtev: Bajdenu da se uradi test na drogu

Donald Tramp zatražio je da Džo Bajden, aktuelni predsednik, bude podvrgnut testu na drogu pre njihovog telvizijskog duela.

Izvor: Novosti.rs

Šokantan zahtev: Bajdenu da se uradi test na drogu
EPA-EFE/JEENAH MOON / POOL

Podeli:

Tramp je izneo sugestije da je Bajden bio na drogama tokom govora o Stanju nacije, za govornicom u Kongresu 7. marta ove godine. Tramp tvrdi da je Bajden bio "neobično energičan" tokom obraćanja naciji. Govoreći na stranačkom skupu u Sent Polu Tramp je svojim pristalicama rekao da će insistirati da se Bajden testira na drogu pre njihove debate.

"Samo želim debatu sa ovim momkom, ali znate tražiću da se on testira na drogu," rekao je Tramp, što su prisutni burno pozdravili.

"Ne, stvarno. Ne želim da on dođe kao na govor o stanju nacije. Bio je naduvan kao zmaj," dodao je Tramp i naveo da ga je Bajdenovo držanje za govornicom iznenadilo.

"Pitao sam, da li je to stvarno Džo tamo gore?"

Bivši predsednik i najverovatniji kandidat Republikanske stranke na novembarskim izborima rekao je i da je Bajden delovao "iscrpljeno" do kraja obraćanja koje je trajalo sat i sedam minuta.

"Tražićemo test na drogu. On će biti tako ljut zbog toga, videćete," izjavio je Tramp.

Predstojeće debate će se razlikovati od onih koje su održane tokom prethodnih kampanja po tome što se neće izvoditi pred studijskom publikom. Štaviše, kandidatu koji ne bi trebalo da govori u to vreme biće isključen mikrofon.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: