Aktuelno 16

18.05.2024.

12:37

Adem Ljajić imao 2,2 promila alkohola u krvi: Poznato i kakva kazna ga čeka

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv Adema Ljajića (33) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Izvor: Blic.rs

Adem Ljajić imao 2,2 promila alkohola u krvi: Poznato i kakva kazna ga čeka
Elmedin Hajrovic/ATAImages

Podeli:

Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli Adema Ljajića koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji.

Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku.

Podsetimo,  Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi. Adem je nakon toga ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo.

On je tokom odvođenja pretio policiji uz reči: "Sve ću vas pobiti kao paščad."

Ukoliko je ranije osuđivan preti mu zatvorska kazna od šest meseci do dve godine, a postoji i mogućnost uslovnog otpusta ukoliko nema krivične presude iza sebe.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

22 h

Podeli: