Četvrtak, 23.07.2020.

09:10

Jokić "hranio" loptama sina čuvenog NBA centra VIDEO

Nikola Jokić i Bol Bol odigrali su veoma dobre utakmice u pobedi Denver Nagetsa nad Vašington Vizardsima.

Izvor: PT

Jokić
(Photo by Elsa/Getty Images)

Od srpskog košarkaša smo očekivali da će biti na nivou, međutim talentovani Bol je iznenadio sve čime je pokazao o kakvom se talentu radi.

Bol je sin bivšeg košarkaša Manute Bola koji je u NBA igrao u periodu od 1984. do 1995. godine.

Talentovani košarkaš je visok čak 218 centimetara, a raspon ruku mu je neverovatnih 234 centimetara.

U prvom nezvaničnom meču za Nagetse ostvario je učinak od 16 poena, 10 skokova i čak šest blokada. Od šesnaest poena nekoliko pripada Jokiću koji ga je sjajnim asistencijama pronalazio.

Centar iz Sombora na kraju je imao 16 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

Bol Bol ima svega 20 godina i ako ovako nastavi, nema sumnje da će biti veliko pojačanje za Nagetse. Podsećamo, Denver ga je izabrao u drugoj rundi NBA drafta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

21 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: