Apps 8

23.05.2024.

19:28

YouTube ponovo testira dizajn koji niko ne voli

YouTube je ponovo odliučio da testira redizajn svoje aplikacije, a nudi izgled koji je u prošlosti izazvao velike kontroverze.

Izvor: B92

YouTube ponovo testira dizajn koji niko ne voli
shutterstock/photosince

Podeli:

Redizajnirani intefejs YouTube-a premešta naslov videa, opis i komentare u polje sa strane. Ovim se otvara ogroman slobodni prostor ispod videa za preporučeni sadržaj, direktno ispod videa koji se reprodukuje.

Ovaj potez je u velikoj meri izazvo negodovanje javnosti, kada je prvi put bio testiran ranije ove godine. To je YouTube nateralo da vrati originalni interfejs mnogim korisnicima.

Međutim, primećeno je da se redizajn ponovo vratio prethodnih dana, a prikazuje se manjem broju korisnika na različitim platformama.

Nije jasno zbog čega se YouTube odlučio za ponovno testiranje redizajna koji gotovo niko nije voleo, a kompanija je u ranijim izjavama istakla da su ovakvi tipovi redizajna eksperimentalni i da obično traju nekoliko nedelja.

Naravno, postoji određeni manji broj korisnika koji preferira dizajn koji se testira, jer omogućava pregled komentara u isto vreme dok se video gleda.

Ostaje da se vidi da li će ovaj redizajnirani interfejs postati deo standardnog YouTube iskustva u budućnosti.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

18 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

13 h

Podeli: