Aktuelno 0

24.05.2024.

8:04

Čuveni Kramer o incidentu koji mu je uništio karijeru: "Ne mrzim crnce"

Zvezda "Sajnfelda", glumac Majkl Ričards, osvrnuo se na rasistički ispad koji mu je pre gotovo 20 godina bio okidač za završetak karijere, rekavši da mu je "odmah bilo žao", ali da "ne traži oprost".

Izvor: Index.hr

Čuveni Kramer o incidentu koji mu je uništio karijeru: "Ne mrzim crnce"
Profimedia

Podeli:

Glumac, koji je osvojio tri Emi nagrade za ulogu Kozma Kramera u legendarnoj seriji, bio je uglavnom van svetla reflektora od 2006. godine, kada je snimljen kako viče pogrdne reči grupi Afroamerikanaca koji su mu dobacivali tokom stand-up nastupa u Los Anđelesu.

"Odmah mi je bilo žao čim sam to rekao na pozornici. Ne tražim oprost. Ljutnja je prava sila. Ali dogodilo se. Umesto da pobegnem od toga, pokušao sam da učim iz toga. Nije bilo lako", rekao je Ričards o toj večeri u intervjuu za časopis People.

Intervju je poslednji u nizu koraka povratka u javnost dok se Ričards priprema da sledećeg meseca objavi svoje memoare "Entrances and Exits".

U aprilu je 74-godišnji glumac viđen u jednom od retkih pojavljivanja u javnosti na premijeri filma "Unfrosted", koji je režirao njegov bivši kolega Džeri Sajnfeld.

"Nisam rasista. Nemam ništa protiv crnaca. Čovek koji mi je rekao da nisam duhovit upravo je rekao ono što sam ja sebi govorio neko vreme. Osećao sam se potišteno. Hteo sam da ga spustim", rekao je Ričards za People o incidentu u Laugh Factoryju iz 2006. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: