Svet 2

24.05.2024.

9:04

Vođa "Noćnih vukova" poslao moćnu poruku Srbima

Vođa "Noćnih vukova" iz Rusije Aleksandar Zaldostanov, poslao je video poruku podrške srpskom narodu i predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Izvor: Tanjug

Vođa "Noćnih vukova" poslao moćnu poruku Srbima
Profimedia

Podeli:

"Draga moja braćo Srbi, dragi Milorade Dodik, Srbija nam nikada nije bila daleko. Danas se na svim frontovima vodi bitka za našu sudbinu, za našu budućnost, za našu decu. Srbi sa Kosmeta žive u stanju svakodnevnog genocida više od četvrt veka. I pokušavaju da vas optuže za genocid. Istorijska i ljudska istina je na vašoj strani, braćo", kaže Zaldostanov.

On je u poruci nakon glasanja u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici naveo da je sada Rusiji teško - da ona vodi sopštveni narodno-oslobodilački rat, da je najveći podeljeni narod, ali da je uvek bila i biće branilac slabih i potlačenih.

"Zato mi i ovde u Moskvi, i na vrelim ratištima u Novorusiji, i tamo u UN, kažemo da smo na strani Srbije, na strani pravde i kažemo naše rusko 'Ne' neistinama, podlim optužbama", poručio je Zaldostanov.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

9 h

Podeli: