Aktuelno 13

24.05.2024.

8:46

Jezivi detalji dnevnika ćerke Džozefa Bajdena: "Sećam se tuširanja sa mojim ocem"

Dnevnik ćerke predsednika Amerike, Ešli Bajden, dospeo je u javnost, a s njim i brojni detalji njenog života.

Izvor: B92.net

Jezivi detalji dnevnika ćerke Džozefa Bajdena: "Sećam se tuširanja sa mojim ocem"
Profimedia

Podeli:

Žena koja je ukrala dnevnik osuđena je na zatvorsku kaznu, a time je i potvrđeno da je dnevnik autentičan, te da je sve ono što je dospelo u medije, istina.

"Moj lični privatni dnevnik ukraden je i prodat radi profita… Zauvek ću morati da se nosim sa činjenicom da se moj lični dnevnik može videti na internetu", napisala je ona u pismu priložeom sudu.

Dnevnik je iz 2019. godine dok je Ešli išla na rehabilitaciju zbog droge i alkohola, a pisala je i o svojim traumatičnim iskustvima.

Navodi se i kako je napisano da se Ešli tuširala sa svojim ocem u godinama kada to nije primereno, ali i o tome da se plaši da je seksualno zlostavljana kao dete.

Nakon što se podvrgla rehabilitaciji, Ešli se preselila u centar za oporavak na Floridi, gde je ostavila dnevnik ispod dušeka kreveta u kom je spavala. Zatim je 2020. godine taj dnevnik, koji je takođe sadržao detalje o njenoj upotrebi droge, pronašla neimenovana žena sa Floride, prisvojivši ga i prodavši za 40. 000 dolara. Neizostavno, sadržaj dnevnika Ešli Bajden procurio je na internet.

Kako piše Daily Mail, mediji su najpre osporavali autentičnost dnevnika i sve je opisano kao nameštaljka, ali sudska odluka pokazuje da je dnevnik pravi.

"Hiper seksualno ponašanje u mladosti. Zbog čega je to tako? Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam", piše Ešli u zapisu iz jula 2019. godine.

"Ne mogu da se setim pojedinosti, ali se sećam traume... Sećam se da sam donekle bila seksualizovana sa Kerolajn (njenom sestrom od strica); Sećam se seksa sa prijateljima u mladosti; tuširanja sa mojim tatom (verovatno nije prikladno); da sam osećala seksualnu žeju onda kada to nije trebalo", nastavlja ona.

Ešli je u dnevniku nabrojale razloge zbog kojih misli da je zavisna od seksualnih odnosa, a priznala je i da je bila na lečenju od "seksualne traume". U jednom odlomku ona piše da se njena "hiperseksualizacija" iz detinjstva proširila i na "preteranu upotrebu vagine zbog toga što se naslušala roditelja dok su imali seks", piše Daily Mail.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: