Aktuelno 13

24.05.2024.

8:46

Jezivi detalji dnevnika ćerke Džozefa Bajdena: "Sećam se tuširanja sa mojim ocem"

Dnevnik ćerke predsednika Amerike, Ešli Bajden, dospeo je u javnost, a s njim i brojni detalji njenog života.

Izvor: B92.net

Jezivi detalji dnevnika ćerke Džozefa Bajdena: "Sećam se tuširanja sa mojim ocem"
Profimedia

Podeli:

Žena koja je ukrala dnevnik osuđena je na zatvorsku kaznu, a time je i potvrđeno da je dnevnik autentičan, te da je sve ono što je dospelo u medije, istina.

"Moj lični privatni dnevnik ukraden je i prodat radi profita… Zauvek ću morati da se nosim sa činjenicom da se moj lični dnevnik može videti na internetu", napisala je ona u pismu priložeom sudu.

Dnevnik je iz 2019. godine dok je Ešli išla na rehabilitaciju zbog droge i alkohola, a pisala je i o svojim traumatičnim iskustvima.

Navodi se i kako je napisano da se Ešli tuširala sa svojim ocem u godinama kada to nije primereno, ali i o tome da se plaši da je seksualno zlostavljana kao dete.

Nakon što se podvrgla rehabilitaciji, Ešli se preselila u centar za oporavak na Floridi, gde je ostavila dnevnik ispod dušeka kreveta u kom je spavala. Zatim je 2020. godine taj dnevnik, koji je takođe sadržao detalje o njenoj upotrebi droge, pronašla neimenovana žena sa Floride, prisvojivši ga i prodavši za 40. 000 dolara. Neizostavno, sadržaj dnevnika Ešli Bajden procurio je na internet.

Kako piše Daily Mail, mediji su najpre osporavali autentičnost dnevnika i sve je opisano kao nameštaljka, ali sudska odluka pokazuje da je dnevnik pravi.

"Hiper seksualno ponašanje u mladosti. Zbog čega je to tako? Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam", piše Ešli u zapisu iz jula 2019. godine.

"Ne mogu da se setim pojedinosti, ali se sećam traume... Sećam se da sam donekle bila seksualizovana sa Kerolajn (njenom sestrom od strica); Sećam se seksa sa prijateljima u mladosti; tuširanja sa mojim tatom (verovatno nije prikladno); da sam osećala seksualnu žeju onda kada to nije trebalo", nastavlja ona.

Ešli je u dnevniku nabrojale razloge zbog kojih misli da je zavisna od seksualnih odnosa, a priznala je i da je bila na lečenju od "seksualne traume". U jednom odlomku ona piše da se njena "hiperseksualizacija" iz detinjstva proširila i na "preteranu upotrebu vagine zbog toga što se naslušala roditelja dok su imali seks", piše Daily Mail.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: