Film/TV 2

24.05.2024.

8:25

Trejler ovog filma jedan je od najgledanijih u poslednjih godinu dana VIDEO

Prvi zvanični trejler za film "It Ends With Us" u kojem glavnu ulogu ima Blejk Lajvli jedan je od najgledanijih trejlera u poslednjih godinu dana.

Izvor: Klix.ba

Trejler ovog filma jedan je od najgledanijih u poslednjih godinu dana VIDEO
Profimedia

Podeli:

Film je snimljen prema istoimenom bestseler romanu autorke Koleen Huver, a zahvaljujući trejleru prikupio je brojne pozitivne reakcije. Studio Sony je 16. maja objavio prvi trejler filma, a prema WaveMetrixu, on je do danas na različitim platformama prikupio više od 222 miliona pregleda.

U samo 24 sata od objavljivanja imao je više od 128 miliona pregleda, dok je "Barbie", jedan od najiščekivanijih filmova iz prošle godine, imao samo 101,6 miliona u istom periodu. Radnja filma prikazuje Lili Blum (Blejk Lajvli), koja se seli u Boston kako bi započela novi život nakon traumatičnog detinjstva.

Ona uskoro pokreće sopstveni biznis gde upoznaje šarmantnog hirurga Rajla Kinkeida (Džastin Baldoni). Njihov odnos uskoro počinje ličiti na odnos njenih roditelja. Kada se Lilina prva ljubav Atlas Korigan (Brendon Sklenar) iznenada pojavi u njenom životu, njen odnos s Rajlom počinje da se narušava, a Lili shvata da mora naučiti da se oslanja na sopstvenu snagu kako bi se pobrinula za svoju budućnost.

Osim što igra jednu od glavnih uloga, Džastin Baldoni je i režiser filma. U sporednim ulogama glume još i Dženi Slejt, Hasan Minadž i Ejmi Morton.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: