Aktuelno 7

23.05.2024.

19:07

Emir Kusturica otkrio detalje iz života: "Hteo sam da se ubijem..."

Emir Kusturica, u jednom intervjuu, prisetio se svog prijateljstva s Dijegom Maradonom, o kojem je i snimio dokumentarni film.

Izvor: Blic.rs

Emir Kusturica otkrio detalje iz života: "Hteo sam da se ubijem..."
M.M./ATAImages

Podeli:

"U jednoj argentinskoj provinciji sam uhapšen kada se promenila vlast, nisu mi dali da izađem na binu zbog Maradone i mojih stavova. Pošto je bio ogroman broj ljudi, nisu hteli da prave veći skandal. To me podseća na anegdotu sa Maradonom, kada je pronašao Klintonovog brata u Buenos Ajresu i rekao mu: "Marš iz moje zemlje, kada ja neću moći u Ameriku, nećeš ni ti ovde", rekao je Kusturica.

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

"Hteo sam da se ubijem praveći filmove. Kada hoćeš da napraviš deset dobrih filmova, moraš da budeš svestan da se izlažeš velikoj mogućnosti za samoubistvo, ako film doživljavaš kao vlastitu egzistenciju, što je bio moj slučaj. Onda sam hteo da i ja malo uživam, pa sam osnovao bend", rekao je Emir Kusturica za Blic. Dodao je i:

"Svaki put, od 20 pesama, njih deset proizvede pećinsko ludilo. Zato je bilo dobro i publici i nama."

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

18 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

13 h

Podeli: