Knjige/Stripovi 0

23.05.2024.

15:24

Book Tok hit „Predivni stranac" Kristine Loren u prodaji

Više od dva miliona čitalaca onlajn.

Izvor: B92.net

Book Tok hit „Predivni stranac" Kristine Loren u prodaji
Promo

Podeli:

Od Kristine Loren, kraljice ljubavnih romana, stigla nam je još jedna BookTok senzacija – Predivni stranac, roman satkan od strasti i tajni. Uronite u svet u kome srca kucaju u ritmu ljubavi, a stranice su ispunjene čežnjom i uzbuđenjem.

Pretvarajući svaku stranicu u čaroliju i svaku rečenicu u melodiju ljubavi, pero Kristine Loren će vas navesti da zaronite dublje u svet emocija i strasti. Onima koji traže uzbudljivu i senzualnu ljubavnu priču ova knjiga donosi savršenu mešavinu zabave, napetosti i romantičnih trenutaka.

U središtu priče su šarmantni britanski plejboj, devojka odlučna da najzad počne da uživa u životu i tajna afera.

Pobegavši od nevernog bivšeg dečka i propale veze, Sara Dilon se seli u Njujork u potrazi za uzbuđenjima. Kada u noćnom klubu upozna neodoljivog Britanca, to ne bi trebalo da joj znači ništa više od preko potrebne kombinacije za jednu noć. Ali brzina kojom ju je zaveo i srušio sve njene kočnice pretvorili su ga u njenog predivnog stranca.

Čitav grad zna da Maks Stela obožava žene, mada još nije pronašao onu pravu. Uprkos brojnim devojkama koje je očarao svojim šarmom lošeg dečka sa Volstrita, tek kad je upoznao Saru zapitao se da li postoji neko ko će mu praviti društvo i van spavaće sobe.

Ipak, osim što strepi od njihovih vrelih susreta na mestima gde bi svako mogao da ih uhvati, Saru još više plaši pomisao da bi mogla previše da se zbliži s Maksom.

Kristina Loren je pseudonim autorskog para koji čine najbolje drugarice Loren Bilings i Kristina Hobs. Pišu savremene ljubavne romane i romane za tinejdžere, a čak petnaest njihovih knjiga postale su bestseleri Njujork tajmsa. Njihovi romani prevedeni su na više od 30 jezika.

Predivni stranac, knjiga koja je 2013. godine izglasana za najbolji ljubavni roman na sajtu audible.com, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: