Aktuelno 0

23.05.2024.

13:57

Najomraženiji program ikada? "Sramno grubo, dovodi do besa" VIDEO

Britanska rijaliti emisija Buying London je stigla na Netfliks.

Izvor: B92.net

Najomraženiji program ikada? "Sramno grubo, dovodi do besa" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Buying London nije ostavila dobre utiske na britansku publiku, čak su mnogi besni i razočarani jer su očekivali više, pa je tako ovaj projekat za jako kratko vreme opisan kao najomraženiji ikada.

Buying London se bavi uvidom u luksuzno tržište nekretnina preko jednog tajkunskog agenta, a cela priča se bavi brojim radnjama koje se pretvaraju u dramu uključujući sve zaposlene u DDRE Global.

Rebeka Nikolson iz Gardijana dala je izjavu rangirajući seriju jako nisko i opisala je kao "verovatno najomraženiju TV emisiju ikada napravljenu".

Napisala je: "Obično volim da gledam bogate ljude i njihove pozadine, ali ova britanska verzija rijalitija o nekretninama Selling Sunset je umorna, gluva i sramno gruba. Gledanje će vas dovesti do potpunog besa."

Kritičar je dodao da tokom krize troškova života, raskošni prikazi bogatstva u kojima se kuće mogu prodati za 500 miliona funti teško da su prikladne.

Anita Singh iz The Telegrapha požalila se: 'To je kopija divlje popularnog, sa sedištem u Los Anđelesu, ali površno zabavno, i na kraju bez duše i veštački.'

Na drugom mestu, Kerol Midglei iz The Times-a je rekla: "Rijaliti serijal o imovini pokazuje da ljudi mogu biti nepristojno bogati, a da i dalje imaju loš ukus."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: