Sreda, 20.06.2018.

16:30

Krenulo je – Šarlot poslao Hauarda u Bruklin!

Šarlot Hornetsi odlučili su da trejduju Dvajta Hauarda u Bruklin Netse, u zamenu za Timofeja Mozgova, dva pika druge runde i novac.

Izvor: B92

Krenulo je – Šarlot poslao Hauarda u Bruklin!
Foto: Getty Images

Ovu informaciju saopštio je novinar ESPN Adrijan Vojnarovski i zvanično nova sezona trejdova može da počne.

Hornetsi žele da se reše velikih ugovora, a prvi je 'nastradao' Hauard kojem je ostala još jedna godina ugovora vrednog 24 miliona dolara.

Međutim, oni su za njega dobili Timofeja Mozgova koji će u naredne dve godine zaraditi 30 miliona (15 po sezoni). Napravili su mesta u 'seleri kepu' za ovu godinu, ali će i naredne imati ugovor ruskog košarkaša.

Ono što oni najviše vrednuju u ovim trejdu jesu dva buduća pika druge runde. Pikovi su sa ovog drafta i iz 2021. godine.

Sa druge strane, Bruklin će narednog leta, kada Dvajtu istekne ugovor, imati prostora za dva maks ugovora i tada će verovatno pokušati da dovede neku zvezdu u tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

20 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

22 h

Podeli: