Aktuelno 13

23.05.2024.

16:24

Legendarnom glumcu dijagnostikovan rak: "Spreman sam da odem"

Zvezda serije "Sajnfeld", Majkl Ričards, otkrio je da mu je dijagnostikovan rak prostate tokom leta 2018. godine u svojoj nadolazećoj memoarskoj knjizi "Entrances and Exits".

Izvor: B92.net

Legendarnom glumcu dijagnostikovan rak: "Spreman sam da odem"
Profimedia

Podeli:

Sedamdesetčetvorogodišnji glumac je detaljno opisao kako je saznao da ima rak prostate u prvom stadijumu u odlomku svoje knjige, do koje je došao "People", nakon rutinskog pregleda koji je pokazao visoke nivoe PSA - legendarni glumac bi bio mrtav da nije prošao kroz operaciju uklanjanja prostate.

"Pomislio sam: Pa, ovo je moje vreme. Spreman sam da odem,"' rekao je za "People" o svojoj prvobitnoj reakciji na vest.

"Ali onda mi je sin pao na pame, i  samo nekoliko sekundi kasnije čuo sam sebe kako govorim: Imam devetogodišnjaka i voleo bih da budem tu za njega. Da li postoji način da dobijem još malo života?"

Nakon što je prošao biopsiju, Ričards, koji se ranije ovog meseca ponovo sreo sa svojim kolegom iz serije "Sajnfeld", Džerijem Sajnfeldom, rekao je da mu je doktor preporučio hitnu operaciju uklanjanja cele prostate.

"Moralo je brzo da se reši", rekao je rođeni Kalifornijanac. "Morao sam da idem na kompletnu operaciju. Da nisam, verovatno bih bio mrtav za otprilike osam meseci."

Blisko iskustvo sa smrću inspirisalo ga je da objavi svoje memoare, za koje je rekao da ga je nateralo da napravi potpunu retrospektivu svog života, piše Dejli Mejl.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: