Aktuelno 2

23.05.2024.

18:26

Otkriveno kada će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti

Ričard Eden, urednik "Daily Maila", koji je već godinama posvećen praćenju kraljevske porodice, otkrio je do kada se princeza Kejt neće pojavljivati u javnosti.

Izvor: Blic žena

Otkriveno kada će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti
Profimedia

Podeli:

"Od početka godine nije imala nikakve javne angažmane, a njeni prijatelji sa kojima sam razgovarao poslednjih dana sugerišu da možda nećemo videti Ketrin sve do jeseni – i to tek onda kada se potpuno oporavi", piše Ričard.

Ovaj novinar je dodao i da su svi aspekti njenog posla stavljeni na čekanje, pa čak i oni koji se tiču kućnog života.

"Uz sve što se dešava, fokus kraljevskog domaćinstva je na princezinom oporavku, tako da nije zakazan nijedan razgovor za posao", rekao je portparola palate. Odlaganje tako važnog sastanka pokazuje da važne odluke moraju da sačekaju dok se Kejt ne oporavi.

"Niko ne želi da vrši pritisak na Kejt. Sve što je sada važno je da joj bude bolje. Ove godine prošla je kroz žestok sud javnosti. U praksi to znači da ključne odluke, kao što je imenovanje novog osoblja, mogu da sačekaju. Ono što joj daje koliko god da joj vremena treba jeste činjenica koliko je ona važna za budućnost monarhije", rekao je izvor Edenu.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

17 h

Podeli: