Aktuelno 0

23.05.2024.

11:04

Kupi 3 ulaznice za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti poklanja četvrtu!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji festival!

Izvor: B92.net

Kupi 3 ulaznice za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti poklanja četvrtu!
Promo

Podeli:

Sada je pravo vreme da se okupiš sa svojim prijateljima i uživaš u nezaboravnim nastupima više od 25 superzvezda novog muzičkog talasa na festivalu Belgrade Music Week!

Kupi samo tri regularne dnevne ulaznice po aktuelnoj ceni, a Tuborg Ice će ti pokloniti četvrtu ulaznicu, POTPUNO BESPLATNO!

KOLIČINE SU OGRANIČENE!

Pored već najavljenih headlinera kao što su Desingerica, Devito, Teodora, Nucci, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Lacku, Djexon & Coja, Indodjija, Relja Torinno, Teodora Popovska, Henny, Petrov, Inas, Gazda Paja, Sajfer, Corona & Rimski, Fox i Surreal, fanove očekuje još mnogo eksplozivnih nastupa najvećih regionalnih muzičkih zvezda, a nova imena znaće se već za nekoliko dana!

Belgrade Music Week održava se od 28. do 30. juna, a ulaznice možete kupiti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: