Četvrtak, 27.11.2014.

12:21

Navijači Galate na "sistematskom"

Nekoliko navijača Galatasaraja koji su osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića prevezeni su iz pritvora u lokalnu bolnicu.

Izvor: B92

Default images

Prema pisanju turskih medija, koji prenose fotografiju i snimak odvođenja u bolnicu jednog od pritvorenih, trenutno su u pritvoru sedmorica navijača Galatasaraja. Iako su srpski mediji objavili da je na snimku osumnjičeni za ubistvo, turski mediji ne preciziraju o kome se radi, ali ističu da je obučen u trenerku Galatasaraja.

Istražnim radnjama, posle pregledanja video-snimaka mesta zločina, juče je uhapšeno petoro lica, u toku noći jedno, a u toku dana još jedno.

Turski mediji su juče preneli da je prvoosumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde uhapšen, međutim tu vest nije mogao da potvrdi konzul Srbije u Istanbulu, koji je istakao da će u petak dobiti više informacija od tužioca angažovanog u ovom slučaju.

Podsetimo, turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu. Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavestio je srpskog kolegu juče predveče da je sedam osoba privedeno na informativni razgovor povodom ovog slučaja.

Ivković je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gde je došao da gleda košarkašku utakmicu beogradske Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

20 h

Podeli: