Srbija

Sreda, 02.04.2014.

12:04

Mirović: Mnogi hoće Železaru

Ministar privrede u tehničkoj vladi Srbije Igor Mirović rekao je danas da za smederevsku Železaru ima mnogo zainteresovanih kompanija.

Izvor: Tanjug

Default images

On je, međutim, naveoi da je o detaljima razgovora i bilo kakvim rezultatima o eventualnom strateškom partnerstvu rano govoriti.

Mirović nije želeo da precizira koliko je kompanija Uralvagonzavod zainteresovana za strateško partnerstvo, kao ni šta će biti predmet današnjih razgovora predstavnika tog preduzeća sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

"Mi u ovom trenutrku finansijski i tehnički pomažemo opstanak Železare upravo da bi održali sistem i da bi nakon formiranja vlade mogli da ubrzamo realizaciju eventualnog strateškog partnerstva. U ovom trenutku je rano govoriti ko će biti u punoj meri opredeljen kao budućui strateški partner Železare, ali je najvažnije da postoji veliko interesovanje", rekao je Mirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: