Život

Nedelja, 10.07.2022.

20:38

Novak iznenadio gestom, dao trofej princu Džordžu VIDEO

Srpski teniser, Novak Đoković, pobedio je Nika Kirjosa i osvojio Vimbldon po sedmi put u karijeri. Obzirom da ga je posmatrala britanska kraljevska porodica, a princ Dđordž izjavio da navija za njega, Novak je jednim gestom pokazao koliki je čovek.

Izvor: B92

Novak iznenadio gestom, dao trofej princu Džordžu VIDEO
Foto:EPA/ NEIL HALL

Naime, princ Džordž je prvi put na Vimbldonu, a njegov otac je rekao da osmogodišnjak podržava Novaka Đokovića da osvoji turnir. Kada je Novak na kraju i pobedio, otišao je u bekstejdž gde se našla i britanska kraljevska porodica.

Princ Džordž prvi put na Vimbldonu, navija za Novaka Đokovića

On se vrlo lepo pozdravio i predao trofej princu Džordžu, a on ga je sa ushićenjem uzeo u ruke. Ne sumnjamo da je malom princu ovakav gest ulepšao veče, a njegovim roditeljima pokazao kakav je naš Nole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: