Film/TV 9

25.05.2024.

8:42

Novi film Dženifer Lopez izazvao kritike: Dobio jako niske ocene VIDEO

Na Netfliks je stigao novi film Dženifer Lopez.

Izvor: b92.net/24sata.hr

Novi film Dženifer Lopez izazvao kritike: Dobio jako niske ocene VIDEO
Profimedia/Credit: Eyepix Group/Alamy Live News

Podeli:

U naučno-fantastičnoj akciji "Atlas" pjevačica glumi Atlas Šeperd, ciničnu analitičarku podataka, koja ne veruje veštačkoj inteligenciji. U jeku priča o navodnom razvodu od muža Bena Afleka te izbegavanja pitanja o toj temi, pevačica je sad naišla i na nezadovoljavajuće kritike onih koji su pogledali film.

"Veliki deo filma nalikuje na malu staru video igricu.  S obzirom na sveprisutnu pretnju veštačke inteligencije koja uništava radna mesta i nagriza kreativnost, priča o važnosti slamanja vlastitog otpora tehnologiji i prihvatanja mašina kao naših novih prijatelja, ne deluje tako dirljivo kako bi film hteo da mislimo u ovom trenutku. Za film koji želi da prestanemo brinuti i da zavolimo tehnologiju, "Atlas" čini dobar posao pokazujući nam zašto bismo i dalje trebali biti oprezni s njim", napisali su.

The Holliwood Reporter je napisao kako je ovo film ''koji možete gledati dok perete veš''.

Dženifer je objasnila zašto se odlučila na snimanje ovog filma i na koji način joj filmovi pomažu.

"Uvek osećam da su filmovi koji snimam odraz mene u određenoj fazi života. Oni mi takođe pomažu tako što me guraju napred u novo poglavlje života. Na kraju čitanja scenarija sam doslovno jecala. Spolja gledano, to je samo akcioni film, ali tio je zapravo emotivna duboka priča o ljubavi i prijateljstvu. Atlas je navikla da isključi ceo svet i bude sama, ali sad je naučila da će jedino ako pusti nekoga u svoj život, a taj neko je u ovom slučaju AI, moći će da se oslobodi boli iz prošlosti", rekla je Dženifer pa zaključila:

"To je najhrabrija stvar koju možete uraditi za sebe i za druge, a to je srušiti te zidove. Stvarno sam ponosna na ovaj film."

Radnja filma se vrti oko Atlas, koja se pridruži misiji čiji je cilj da uhvate odbeglog robota s kojim deli misterioznu prošlost, ali nakon što planovi krenu po zlu, njena jedina nada za spas čovečanstva je da udruži snage sa veštačkom inteligencijom.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: