Film/TV 9

25.05.2024.

8:42

Novi film Dženifer Lopez izazvao kritike: Dobio jako niske ocene VIDEO

Na Netfliks je stigao novi film Dženifer Lopez.

Izvor: b92.net/24sata.hr

Novi film Dženifer Lopez izazvao kritike: Dobio jako niske ocene VIDEO
Profimedia/Credit: Eyepix Group/Alamy Live News

Podeli:

U naučno-fantastičnoj akciji "Atlas" pjevačica glumi Atlas Šeperd, ciničnu analitičarku podataka, koja ne veruje veštačkoj inteligenciji. U jeku priča o navodnom razvodu od muža Bena Afleka te izbegavanja pitanja o toj temi, pevačica je sad naišla i na nezadovoljavajuće kritike onih koji su pogledali film.

"Veliki deo filma nalikuje na malu staru video igricu.  S obzirom na sveprisutnu pretnju veštačke inteligencije koja uništava radna mesta i nagriza kreativnost, priča o važnosti slamanja vlastitog otpora tehnologiji i prihvatanja mašina kao naših novih prijatelja, ne deluje tako dirljivo kako bi film hteo da mislimo u ovom trenutku. Za film koji želi da prestanemo brinuti i da zavolimo tehnologiju, "Atlas" čini dobar posao pokazujući nam zašto bismo i dalje trebali biti oprezni s njim", napisali su.

The Holliwood Reporter je napisao kako je ovo film ''koji možete gledati dok perete veš''.

Dženifer je objasnila zašto se odlučila na snimanje ovog filma i na koji način joj filmovi pomažu.

"Uvek osećam da su filmovi koji snimam odraz mene u određenoj fazi života. Oni mi takođe pomažu tako što me guraju napred u novo poglavlje života. Na kraju čitanja scenarija sam doslovno jecala. Spolja gledano, to je samo akcioni film, ali tio je zapravo emotivna duboka priča o ljubavi i prijateljstvu. Atlas je navikla da isključi ceo svet i bude sama, ali sad je naučila da će jedino ako pusti nekoga u svoj život, a taj neko je u ovom slučaju AI, moći će da se oslobodi boli iz prošlosti", rekla je Dženifer pa zaključila:

"To je najhrabrija stvar koju možete uraditi za sebe i za druge, a to je srušiti te zidove. Stvarno sam ponosna na ovaj film."

Radnja filma se vrti oko Atlas, koja se pridruži misiji čiji je cilj da uhvate odbeglog robota s kojim deli misterioznu prošlost, ali nakon što planovi krenu po zlu, njena jedina nada za spas čovečanstva je da udruži snage sa veštačkom inteligencijom.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: