Nedelja, 30.08.2020.

18:05

Ludnica na Karođorđu – Vojvodina u poslednjim minutima do preokreta protiv Partizana!

Fudbaleri Vojvodine su rezultatom 3:2 pobedili Partizan u 6. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SN

Ludnica na Karođorđu – Vojvodina u poslednjim minutima do preokreta protiv Partizana!
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Posle jako burne utakmice i više od 90 minuta "ludnice" i potpunog preokreta, Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 3:2 na "Karađorđu".

Nakon početnog ispitivanja snaga, Partizan je stvorio dve dobre šanse, a onda je Vojvodina „preuzela uzde“ i počela malo da napada, ali to nije bilo previše ozbiljno.

Nizale su se tako prilike i polu prilike, a najinteresantniji detalj bio je u petom minutu kada je Vojvodina zatražila penal, ali se ispostavilo da je golman Popović startovao na loptu i da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu.

U 40. minutu utakmice, Umar Sadik uspeva da iskoristi sjajnu priliku i da šutne snažno iz kaznenog prostora, a da loptu pošalje u desni gornji ugao za vođstvo crno-belih od 1:0 i za veliku radost.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Nisu se izabranici Save Miloševića dugo radovali, nakon „laktanja“ Nikole Drinčića i Sejdube Sume umalo je došlo do tuče, a glavni sudija Srđan Jovanović je kapitenu Vojvodine pokazao žuti karton, a Sejdubi Sumi direktan crveni karton.

Savo Milošević nije mogao da se pomiri sa tom odlukom, kao ni pojedini igrači Partizana, a Milan Smiljanić je zbog protesta zaradio i žuti karton.

Odmah na startu drugog poluvremena, tačnije u 51. minutu utakmice, Vojvodina dolazi do izjednačenja, a strelac je bio Vukadinović. On je šutirao sa maltene iste pozicije kao Sadik u prvom poluvremenu, lopta ide ispod ruke golmana Popovića i stiže izjednačenje.

Čović je imao veliku priliku u 60. minutu da donese svom timu preokret, ostao je potpuno sam u kaznenom prostoru Partizana, ali je njegov udarac završio visoko preko gola. Čović je pao na kolena posle promašaja shvatišvi koliko je veliku priliku propustio.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Posle svega ovoga sledi opšti haos. Prvo Šćekić u 69. minutu posle prekida postiže veoma lep gol glavom i donosi Partizanu novo vođstvo i to sa igračem manje.

Samo tri minuta kasnije, fudbaleri Vojvodine su tražili i drugi jedanaesterac insinuirajući da je Maki Banjak igrao rukom u kaznenom prostoru, a posle toga gledamo novu ludnicu.

Sadik pada posle duela sa Saničaninom, koji je bio poslednji igrač odbrane, Savo Milošević smatra da je to bio faul, pa je bio vrlo ljut i uleteo u teren, gađao sudiju Jovanovića flašicom, potom bio isključen i besno napustio teren.

U nastavku susreta, Partizan se odlično branio i to sve do 90. minuta, kada je Vojvodina preko Bogdana Mladenovića došla do izjednačenja, a on je postigao veoma lep gol.

Za potpuni haos pobrinuo se Aranđel Stojković koji u 92. minutu postiže "zlata vredan" gol i donosi Vojvodini preokret i veliku pobedu.

Utakmicu možete pratiti UŽIVO u našem LIVE BLOGU.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

587 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: