Aktuelno 9

18.05.2024.

11:04

Adem Ljajić napravio skandal u hotelu, odvela ga policija: "Sve ću vas pobiti"

Jutros oko 05.47 časova policiju je pozvao Nenad Živković (49) recepcioner hotela "Holidej IN" i prijavio da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smešten u hotelu tako što je ušao u recepciju, uhvatio ga za kragnu i pretio batinama.

Izvor: Blic.rs

Adem Ljajić napravio skandal u hotelu, odvela ga policija: "Sve ću vas pobiti"
Elmedin Hajrovic/ATAImages

Podeli:

Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi. Adem je nakon toga ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo, prenosi Blic.

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policiji, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

10 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: