Aktuelno 9

18.05.2024.

11:04

Adem Ljajić napravio skandal u hotelu, odvela ga policija: "Sve ću vas pobiti"

Jutros oko 05.47 časova policiju je pozvao Nenad Živković (49) recepcioner hotela "Holidej IN" i prijavio da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smešten u hotelu tako što je ušao u recepciju, uhvatio ga za kragnu i pretio batinama.

Izvor: Blic.rs

Adem Ljajić napravio skandal u hotelu, odvela ga policija: "Sve ću vas pobiti"
Elmedin Hajrovic/ATAImages

Podeli:

Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi. Adem je nakon toga ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo, prenosi Blic.

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policiji, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: