Petak, 18.10.2019.

10:24

MUP: U dve odvojene akcije dvojica uhapšena zbog trgovine oružjem i drogom

Policija u Beogradu uhapsila je u dve odvojene akcije L.M. (25) zbog trgovine oružjem i M.Ž.(33) zbog proizvodnje i trgovine drogom, saopštio je MUP.

Izvor: Beta

MUP: U dve odvojene akcije dvojica uhapšena zbog trgovine oružjem i drogom
Ilustracija: Depositphotos/ Deeblue

Pretresom stana koji koristi L.M. u Velikoj Moštanici, policija je pronašla automatsku pušku, pištolj, ručnu bombu i 101 komad municije različitog kalibra, navodi se u saopštenju.

U drugoj akciji, policija je pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi M.Ž. u Železniku, na tavanu njegove kuće pronašla više sasušenih stabljika kanabisa i oko 300 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

21 h

Podeli: